mandag 19. mai 2014

Perspektiv

Når man setter to verdier opp mot hverandre, er det lettere å få perspektiv på ting.

Som for eksempel, syns du det er bedre å bedre å tråkke på en brukt kondom eller hundebæsj? Vi snakket om hvor ekkelt det hadde vært å tråkke i en brukt kondom, også plutselig kom jeg med en helt fjern sammenligning. Haha. 

Ok, litt syk sammenligning, men tenk. Det hadde kanskje ikke vært så verst å trokke på kondomen allikevel? Med tanke på hvilken konsekvens det å tråkke på hundebæsj hadde fått.

Konsekvensene som følge av en handling er med på å skape en reaksjon. Oftest ville man blitt ganske grinete av å tråkke på dette hundebæsjet, og kanskje til og med tenke: "hva har jeg gjort for å fortjene dette?".

Men i det man tar seg til å tenke videre i den retningen, vil jeg gjerne ta friheten min til å bitchslappe deg. Slå litt perspektiv i deg. Ikke tenk den veien! Se på det i det store og det hele bildet. Hvilken morsom historie ville det ikke bli om litt? Som du kan fortelle til andre og som vi alle kan le av? For vips så er du med på å spre litt glede i den ellers så rutinefylte hverdagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar